Kondolerer - En komedie om selvmord av og med Else Kåss Furuseth

Info fra arrangør:

Gjestespill fra Nationaltheatret og Feelgood på Hovedscenen.

Endelig skal Else Kåss Furuseth på norgesturné med den gripende forestillingen Kondolerer.

Forestillingen balanserer humor og rått alvor i en åpenhjertig fortelling om livet. Dette er Elses egen historie om å miste både sin egen mor og bror i selvmord. Dette er historien om hvorfor Else tror alle som ikke tar telefonen, er døde.

Kondolerer har gitt Else utmerkelser for sin åpenhet om et tabubelagt tema og ble nominert til Komiprisen som beste forestilling. Forestillingen har gjennom flere år gått for fulle hus på Nationaltheatret i Oslo, og er allerede sett av over 40 000. ”Vi ler så tårene renner” skrev Dagbladet i sin anmeldelse av forestillingen.


Else Kåss Furuseth (f. 1980) er en av Norges mest profilerte komikere, godt kjent fra P3 og tv-programmet Torsdag kveld fra Nydalen. Torshovgruppas trekløver, Mariann Hole, Jan Gunnar Røise og Thorbjørn Harr har gitt henne frie tøyler, og resultatet er hennes første soloprosjekt, Kondolerer.

Arvid Ones er regissør. Han har tidligere samarbeidet med Ylvis, Kvinner på randen, Christine Hope og Herborg Kråkevik, og har satt opp flere forestillinger på Den Nationale Scene i Bergen og nå sist Dickie Dick Dickens på Oslo Nye Teater.