Musikkfest over hele byen

Nærmere 200 aktører i sving under Musikkfest Trondheim lørdag.

Spiller lørdag: En rekke korps, gruppa Ska-Frika og soloartisten Trine Harbak opptrer under Musikkfest i Trondheim lørdag. 

Saken oppdateres.

Musikk, dans, barneteater, musikaler og opplesninger. Fra kl.11.30 og fram til kl 21 på kvelden vil det være forskjellige kulturelle aktvitierer i sving rundt omkring i byen.

– Mye vil foregå i Ila-området, både i selve Ilaparken og ved fem-seks små scener rundt. Ellers vil det være aktiviteer i Lamoparken, på Bakklandet, på Torvet og på Nordre, sier programansvarlig Arne Johansen.

Se hele Musikkfest-programmet her.

Se oversiktskart for Musikkfest her (ikke optimalisert for mobil)

Breddefest

Musikkfest Trondheim har blitt arrangert siden midten på åttitallet, da som «Musikkens dag». Arrangementet gjennomføres hvert år første lørdag i juni i Oslo, Stavanger og Trondheim.

– Vi er en kulturfestival med lavterskeltilbud og en breddefestival mer enn noen andre. Alt er gratis, og hensikten er å lage en stor kulturopplevelse for alle. Dersom du er kulturinteressert og i nærheten av Trondheim på lørdag, vil det ikke være mulig å unngå å få med seg et eller annet kulturelt innslag, sier Johansen.

Mangfold: Oversikt over lørdagens konserter i Trondheim. 

Mangfold: Oversikt over lørdagens konserter i Trondheim. 

På forsiden nå