- Hva man vil og hva man må

Trondheimsbandet «Sitrussyre» synger om middelklassens «evige selvrealiseringshelvete». Lørdag spiller de på Torvet under Musikkfest Trondheim.

Spiller lørdag: Sitrussyre opptrer på Torvet lørdag kl. 14. 

Saken oppdateres.

Trondheimsbandet Sitrussyre har ord på seg for å være et energifylt live-band som lager poprock på trøndersk.

- Vi er en lystig gjeng som byr på enkle, gitarbaserte melodier. Tekstene handler mye om det jeg gjør nå når du intervjuer meg, nemlig to ting samtidig. Jeg er midt i en undervisningstime, samtidig som jeg snakker med deg, sier vokalist og frontfigur i «Sitrussyre», Sivert Ericson Aarnes som jobber som lærer i tillegg til å være musiker.

Bandet består av sju medlemmer og har spilt sammen siden 2009. Alle er i midten av tjueårene og ønsker egentlig å gå helhjerta inn for musikken, men er avhengige av å ha andre jobber i tillegg.

Hør Sitrussyres debutalbum på Wimp eller Spotify og les Adresseavisen anmeldelse her:

Dette lukter fugl

MUSIKK: Endelig et nytt bra og sært popband fra Trondheim.


Vil finne seg selv

- Mye av det vi skriver og synger om dreier seg om selvrealisering, og dilemmaer rundt hva man vil og hva man må. Vi er på det stedet i livet akkurat nå hvor vi må forsøke å finne ut av dette, sier Aarnes.

I etterkant av at «Sitrussyre» ga ut debutplata «Poprock», har bandet holdet konserter i Steinkjer, Oslo og nå i Trondheim. Lørdag spiller de på Torvet og byr på en halvtimes konsert basert på debutplata.

- Vi har spilt på «Musikkfest Trondheim» flere ganger tidligere. Det er et veldig bra arrangment der alle kan få vist seg frem.

Sitrussyre spiller under på Torvet lørdag kl. 14.

På forsiden nå