Rasmus og Verdens beste jul

Info fra arrangør:

Med Rasmus og Verdens Beste Band.

Vi dansa "hula hula" hele jula....

15. desember 2013 kommer Rasmus & Verdens Beste Band med konsertforestillingen "Rasmus og verdens beste jul" til Olavshallen. Denne meget populære forestillingen handler om å gå på barneskirenn og forville seg i skogen. Om å huske på å ikke spise "gul snø". Om å vente på å åpne julepresangene - så lenge at man nesten svimer av. Kort sagt: Om jula slik den er i dag, og om hvordan den kanskje var den gangen Rasmus og bandet var barn. Forestillingen er skreddersydd for hele familien. Rasmus og Verdens Beste Band har mottatt to Spellemannspriser for platene "KYSSING E HESLIG"(2007) og "PUPPAN TE PAPPA" (2010). I november 2012 kom plata "GUL SNØ", som også ble nominert til Spellemannsprisen.

I 2011 og 2012 var alle forestillinger i Trondheim utsolgte, så her gjelder det å sikre seg billetter tidlig. Det blir signering etter konserten!

Ane Aass har regien, Monica Nestvold scenograf, og forestillingen er produsert av RohdeAass Produksjoner. Barn fra Trondheim Kommunale Kulturskole medvirker på konserten.

Arrangør er Intro Music AS. www.intromusic.no Varighet: 60 min. Ingen pause.