Mann (44) til Trondheim

Bård Tufte Johansen med enmannshow i Olavshallen i høst.

Bård Tufte Johansen spiller showet «Mann (44) snakker om...» i Olavshallen i oktober. 

Saken oppdateres.

Tv-personligheten og underholderen Bård Tufte Johansen tar med seg den kritikerroste enmannsforestillingen «Mann (44) snakker om... » som hadde premiere på Latter i Oslo tidligere i vinter. Lørdag 11. oktober inntar han Store sal i Olavshallen.

Test i fjor høst

Trondheimspublikummet fikk en smakebit fra showet allerede i oktober i fjor. Da gjestet Tufte Johansen Stand up Trondheim på Olavs pub og spiseri for å prøve ut noen av innslagene. Vår anmelder mente smakebitene lovte det aller beste: ««Mann (44) snakker om...» ser ut til å bli en av de aller morsomste standupshowene i 2014!», skrev anmelder Anders Holstad Lilleng.

«Balletak»

Tufte Johansens humor begeistret også Aftenpostens anmelder Mala Wang-Naveen:

«Analysen av den mest uspennende og overprivilegerte generasjonen i norsk historie er intelligent og utleverende. Idet jeg tenker at Tufte Johansens show er oppsiktsvekkende fritt for bannskap, nesten litt for profft, pent og pyntelig, tar han et overraskende tøft balletak på den norske besettelsen av islam», skrev hun etter premieren i februar.

Lav empati

– Det er kanskje litt atypisk for en komiker å være samfunnsengasjert. Undersøkelser viser nemlig at jeg er i en alder da man har lavest empati. Eksempelvis er det menn på 44 som hiver ut asylbarna, ikke middelaldrende kvinner med sånn papegøye-øredobb, fortalte Tufte Johansen til adressa.no i høst.

Billettene legges ut for salg 26. mars kl. 11.

På forsiden nå