- Jeg kan bekrefte at fire personer har omkommet etter en trafikkulykke på E 39 ved Trysbakken i Søgne, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland til fvn.no.

Han forteller videre at det skal være barn blant de omkomne og at minst en av dem er en kvinne. Bilen de kjørte skal være registrert i Vest-Agder, uten at politiet ønsker å definere dette nærmere.

Han forteller videre at det skal være barn ble omkomne. Bilen de kjørte skal være registrert i Vest-Agder.

Front mot front

Det var like rundt klokken 19.00 at en personbil og en lastebil kolliderte front mot front. Innsatsleder Rune Langeland opplyser til vårt team på ulykkesstedet at personbilen havnet i feil kjørefelt i en sving og havnet inn under lastebilen. Bilen skal ha blitt helt flatklemt.

Fastklemt

Alle tilgjengelige redningsenheter ble raskt sendt til stedet. Men de fire satt fastklemt i bilvraket og livene sto ikke til å redde. Føreren av lastebilen, som var på vei østover, er fysisk uskadet.

Også begravelsesbyrå, kriminalteknikere og Statens vegvesens ulykkeskommisjon har kommet til Trysbakken.

Veien vil ventelig være stengt på begge sider av ulykkesstedet i flere timer. Køene var i kveld flere kilometer lange. Politiet dirigerer trafikk vestover fra Brennåsen over Øyslebø.

Foto: SCANPIX