Etterlengtet premiere på «Sex and the city»

Over 400 pyntede, stilige, sprudlende damer varmet opp med sjampanje på rød løper i Trondheim foran kveldens glamourpremiere på filmen «Sex and the city 2».

Saken oppdateres.

- Dette har vi ventet på så lenge, sier Charlotte Granbo.

Sammen med sju andre venninner tok hun torsdag ettermiddag turen til Britannia Hotel i Trondheim for å delta på den såkalte glamourpremieren på den andre «Sex and the city»-filmen.

Fredag er det ordinær premiere på filmen, men for å stagge den verste SATC-hungeren hos de største fansen ble det altså arrangert en glamourøs førpremiere på Nova kino torsdag.

Sjampanje-mottakelse

Før selve filmvisningen, var det mottagelse med sjampanje på Britannia Hotel, samt moteshow på kinoen. Etter filmen fortsatte glamfesten på ymse utesteder på Solsiden.

LES FILMANMELDELSEN: Ørkenvandring med østrogenbomberDe 440 billettene på à 350 kroner til glamourpremieren ble utsolgt på dagen da billettene ble lagt ut for salg for et par uker siden, og Britannia var stappfull av vakre, kjolebekledde venninnegjenger som gledet seg til filmen.

De digger klærne, skoene, veskene, samtalene og samholdet til venninnekvartetten Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha i HBOs tv-serie «Sex and the city» («Sex og singelliv») som filmene er basert på.

- Drømmeverden

Charlotte Granbo mener SATC slår an fordi både serien og filmene serverer en «realistisk drømmeverden».

- Klærne og livsstilen på Manhattan er en drømmeverden for oss, men mange av problemstillingene de tar opp kan man kjenne seg igjen i, sier Grenbo.«Sex and the city 2» er blitt slaktet av filmkritikere - både her hjemme og i USA - men terningkast to er ikke noe å bry seg om, skal vi tro mange av fansene som Adresseavisen snakket med torsdag kveld.- Vi synes den første filmen var kjempebra, og vi har store forventninger til oppfølgeren. Filmanmelderne bryr vi oss overhodet ikke noe om, sier Camilla Stuberg.

Enorm interesse

Kinosentersjef Anniken Sandberg i Trondheim kino er naturlig nok strålende fornøyd med arrangementet, og tror den store interessen både skyldes filmen og behovet for å pynte seg litt ekstra.- Den forrige filmen gikk veldig bra, og det er enorm interesse for denne oppfølgeren. Mange synes det er flott med en anledning der det er lov til å drømme seg litt bort, pynte og stæsje seg. Det er jo ikke så ofte, sier Sandberg.

Kvinnefest

Ikke minst er SATC «a woman's world». Med unntak av et par servitører og fotografer, var det kun kvinner som gjestet førpremieren.

En engelsktalende hotellgjest som lette etter treningsrommet på Britannia Hotel, så lettere forvirret ut i damehavet, men trolig syntes han kveldens «eye candy» var en grei bonus på forretningsreisen.

Adresseavisens mannlige fotograf konkluderte i hvert fall med at «dette var en grei dag på jobben»...

 
 
    
      (Foto: Filmweb)

  Foto: Filmweb

 
    
      (Foto: Espen Bakken)

  Foto: Espen Bakken

 
    
      (Foto: Espen Bakken)

  Foto: Espen Bakken

 
    
      (Foto: Espen Bakken)

  Foto: Espen Bakken

På forsiden nå