Alle de ti episodene av «DAG» sesong fire vises i et fire og en halv times maraton i Trondheim til høsten.

Serien ble vist for første gang i 2010, og de tre foregående sesongene av «DAG» har vært nominert til og vunnet en rekke Gullruten-priser. Nå som finalesesongen står for døren, skal den vises i sin helhet i fire norske byer, inkludert Trondheim.

Mer av alt

Skuespillerne Atle Antonsen, Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen, Rolf Lassgård, Agnes Kittelsen og Iben Hjejle er alle tilbake i sine roller.

Flere kjente fjes blir å se i sesong fire, nykommere denne gang er: Kristoffer Joner, Bjørn Sundkvist, og MyAnna Buring fra blant annet TV-seriene «Downton Abbey» og «Ripper Street».

Ifølge pressemeldingen Adresseavisen fikk tilsendt, skal den nye sesongen være «morsommere, ærligere, mørkere, hardere, varmere og mye mer kompleks enn DAG noensinne har vært». Hvis man skal stole på den beskrivelsen, kan det se ut som at serien kommer til å ekspandere i alle retninger.

Suksess i Strobrittania

Nylig hadde første sesong av «DAG» premiere i Stobrittania, til en varm velkomst fra britene, melder VG.

Det blir kinopremiere av «DAG» i disse byene: I Oslo 14. september, i Trondheim 15. september, i Bergen 16. september og i Halden 11. september.

Skuespillerne skal være til stede i kinosalen.