Mens de etablerte burgerstedene i Trondheim fortsetter å vokse, mener daglig leder Axel Holan på Døgnvill Burger at de har noe nytt å komme med.

- Vi vil være en hamburgerrestaurant, og det tror jeg er viktig. Det er såpass mange gode burgerbarer i byen fra før. I hamburgerbransjen kommer vi med et litt nytt konsept i Trondheim.

Dette utdyper han med at du vil bli tatt imot i døren og fulgt til bordet, og at det kun blir bordservering.

Han forteller at menyen vil bli lik som den allerede er i Oslo og Stavanger, med forbehold om små justeringer med tanke på lokale råvarer. Holan tror ikke det er for mange hamburgerplasser i byen.

- Jeg tror det er plass til alle og kanskje flere og – når det kommer til hamburger. Det er veldig populært, og jeg ser ikke at det kommer til å gå ut på dato med det første heller.

Selv om det skal være en restaurant, presiserer han at det skal være avslappet og uformelt.

Tror også det er plass

Daglig leder på Superhero Burger, Christopher Vrioni er heller ikke negativ til flere burgertilbud i byen.

- Superhero Burger går veldig bra, så jeg tror det er plass til flere restauranter i Trondheim, sier han.

Frank Knudsen, daglig leder av Bror Bar er enig.

- Vi er mange fra før, men trøndere elsker jo burgere, så det er absolutt plass.

Knudsen er ikke redd for at Døgnvill skal ta gjestene fra Bror.

- Det er to forskjellige konsepter. Vi vil ikke konkurrere mot noen, men heller skape et fint samhold, sier han.

Han forteller at Bror vil ta dem imot med åpne armer.

- Vi vil heller ha litt kameratslig konkurranse i den lille byen vår, istedenfor at burgerplassene skal gå mot hverandre. Det er bedre å ta dem godt imot, og vise dem byen vår.

Knudsen forteller at det er vanskelig å si hvorfor slike burgerplasser har blitt så populære i Trondheim.

- Folk har blitt veldig kvalitetsbevisste, og setter pris på ordentlig hjemmelagde burgere. Vi har nok gjort det bra fordi vi treffer blink når det kommer til trøndernes og nordmenn sine vaner.

Fornøyd med lokasjonen

Restauranten tar over lokalene ved Torget hvor Lille tidligere lå. Holan ser for seg at de kommer til å åpne dørene i slutten av mars eller starten av april.

- Vi rensker ut hele restauranten som er i et historisk lokale. Mye av bygget skal beholdes slik det er fra før, men vi skal forbedre det.

Gamle lokaler: Døgnvill skal ta over lokalene til «Lille» som ligger på torget.

Holan er fornøyd med lokasjonen, og legger vekt på at det allerede er flere gode restauranter som har etablert seg i området. Han tror det kan være positivt for alle restaurantene at det kommer flere i nærheten.

- Det er mange forskjellige konsept, noe som er en vinn-vinn-situasjon. Det er ingen restauranter i nærheten som har en direkte konkurranse konseptmessig. Det tror jeg er viktig.

Den daglige lederen forteller at hans personlige mål er å bli best innenfor hva de holder på med.

- Vi er avhengig av at gjestene skal være fornøyde slik at de kommer tilbake. Det er målet vårt, å bli anerkjent for at vi er oppe i toppen, at vi leverer gode burgere hver eneste gang.

Glade kyr

- Vi bruker kun kjøtt fra Jæren, vi liker å si at vi har glade kyr. Brødet er også på oppskrift av konsernkjøkkensjefen, som lokale bakere lager slik at vi får ferskt brød hver eneste dag.

Holan mener at Trondheim er en fantastisk restaurantby, og at det er derfor de velger å åpne også her.

- Vi har en eier og gründer som brenner for kvalitet, og han hadde veldig lyst til å starte i Trondheim.