Mandag morgen kom Trondheim Concerts med en gladmelding til de som ikke fikk sikret seg billett til en av sommerens store begivenheter. Rundt 180 billetter til tirsdagens konsert i Granåsen ble lagt ut for salg klokken 10.30. Kun de kjappeste fikk sikret seg billett.

- Vi rakk ikke ta tiden, men det ble utsolgt rimelig raskt, sier Vanebo.

Siste sjans

Grunnen til at det ble lagt ut flere billetter var at flere av dem ikke var blitt hentet ut, og at noen på forhånd var reservert til management og artister. Her legges det et visst antall billetter til sides, men det er ikke alltid at alle benyttes av artisten og apparatet rundt. Dermed ble de lagt ut for salg. Vanebo oppfordret i morges folk til å hive seg over denne muligheten:

- Dette er siste sjans til å sikre seg billetter til Springsteen-konserten. Et tresifret antall blir lagt ut for salg på Billettservice nå, sier han.

God stemning

Videre kan konsertarrangøren fortelle at det er god stemning i Granåsen døgnet før konsertstart.

- Bandet har ankommet Trondheim, og Springsteens egne folk rigger scenen klar med eget utstyr klokken 14.00. Nå lager vi Backstage-området sammen med dem, forteller han.

Køen vokser også stadig, og her kan du lese mer om de ivrigste som stilte seg på rekke allerede på fredag.

Vanebo gleder seg til konserten på tirsdag, men har sluttet å følge med på værmeldinga.

- Det blir som det blir, sier han og legger til at det uansett blir en fantastisk opplevelse.

Dersom du er nysgjerrig på hvordan været blir under konserten kan du lese mer her.

På grunn av en misforståelse ble billettene lagt ut for salg før 10.30, noe som raskt ble stoppet. Resten vil legges ut for salg 10.30 som planlagt.