Vi har den store gleden av å invitere deg til medlemskveld i Vinpuls mandag 15. mars kl. 18.30 på Kvilhaugen Gård.Tema er "Ruffino - 127 år med erfaring i de toscanske vinmarkene"

Tenimenti Ruffino et av de mest kjente og anerkjente vinhusene i Toscana. Det blir anledning til å teste flere italienske superviner.Og kvelden avsluttes som vanlig med et enkelt måltid tilpasset kveldens tema.Foredragsholder er Rune Søderblom, brand manager i Bibendum, som er en av de største aktørene på det norske vinmarkedet.

Mer om Ruffino og kveldens tema: Med et ønske om å være en best mulig ambassadør for de toscanske viner har Ruffino utviklet seg fra det å være en negociant til et firma som i dag eier flere hus i Toscana. I stedet for å lage mest mulig "Ruffino-vin" ønsker de å lage best mulig vin fra de forskjellige hus de administrerer.Med en troskap til jorda og druene, formidler Ruffino tradisjon og nytenking gjennom viner som får mer og mer oppmerksomhet i det internasjonale markedet. Bastflasken fra fordums tider er et kapittel som forlengst er passert og glemt.

Pris: 350,- kr. Deltageravgiften betales ved fremmøte.

Vi anbefaler deg å være raskt ute med påmeldingen. Antall plasser er begrenset. Vår erfaring er vinpulskveldene blir raskt fulltegnet, så her gjelder først til mølla.Påmeldingsfrist: Fredag 12. mars kl. 12.00. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende.

Meld deg inn i trondheimpuls!