Datoen for konserten er 29. juni.

«The River Tour» har fått sitt navn etter 35-årsjubileet for utgivelsen av «The River», et av Springsteens høyest elskede album. Turneen, som startet i Pittsburgh for noen uker siden, er hans første på to år.

Jobber med trondheimskonsert

Det betyr at det ikke blir noen Springsteen-konsert i Trondheim i 2016. Artisten har vært aktuell for konsert i Granåsen i regi av Trondheim Concerts, som vanligvis arrangerer storkonserter på Sverresborg Arena.

- Vi har en sterk følelse av at Springsteen kommer til Trondheim, selv om det ikke blir nå i 2016. Bare tekniske detaljer gjenstår rundt bruken av Granåsen som arena, med tanke på å arrangere konserter med Springsteen eller andre artister på hans nivå fra 2017, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts. Han skryter av Trondheim kommune og TrønderEnergi, som han mener har vært svært løsningsorienterte i arbeidet med den nye arenaen.

Granåsen vil kunne ta rundt 40 000 publikummere, til sammenligning har Sverresborg Arena et publikumstak på 10 000.

I januar gikk også Per Jørgensen, utviklingssjef ved Leangen travbane, ut med ambisjonene om å arrangere konsert med Springsteen og andre store artister på travbanen.

Billettsalget for Ullevaal-konserten starter torsdag 25. februar.