Bonus: Bruce er ikke fan av å bli kalt The Boss. Han fikk kallenavnet da han etter spillejobber på 60-tallet fikk ansvaret for å samle inn betalingen, og distribuere den til bandmedlemmene. Før det ble han kalt «Doctor».

1. Bruce er født og oppvokst i New Jersey, men har aner både fra Italia, Irland og Nederland. Han er født Bruce Frederick Joseph Springsteen, 23. september 1949. 66 år gammel, but still going strong.

2. Bruce hadde en katolsk oppvekst, og gikk sine første år på en katolsk skole. Her var han ikke spesielt populær blant nonnene, og det sies at en av dem en gang puttet han i en søppelkasse under pulten sin fordi «det var der han hørte hjemme».

3. Patti Scialfa er ikke Bruces første kone. Han var tidligere gift med Julianne Phillips, men møtte Patti hele fem år før han før han møtte, og giftet seg, med Julianne. Fire år senere, når han skilte seg og giftet seg med Patti, fikk han mye pes fra pressen for å ha hastet inn i et nytt ekteskap.

4. Da han var 18 år ble han kalt inn til militæret, noe han ikke var spesielt interessert i. En motorsykkelulykke han var involvert i da han var 17 bidro til at han ikke klarte de fysiske testene, og han slapp unna innkallelsen til Vietnamkrigen. Til vår store glede.

Værprognosene har variert de siste dagene, men her får du siste oppdatering om hvordan været blir på konserten!

5. I den verdenskjente musikkvideoen til låta «Dancing in the Dark» byr Bruce opp det som da var en ukjent Courtney Cox (kjent fra rollen som Monica i Friends ) til en dans. På den legendariske konserten i Drammenshallen i 1981 fikk en norsk jente den samme muligheten; Nini Stoltenberg.

6. Den første sangen Bruce lærte seg på gitar var Bealtes’ «Twist and Shout».

7. Det finnes faktisk en E Street i New Jersey. Det var på denne gaten bandet hadde sine øvinger i den spede begynnelsen, i huset til tidligere bandmedlem David Sancious mor.

8. I 2009 hadde Bruce Springsteen og E Street Band pauseunderholdningen på Super Bowl. Samtidig tok nettroll seg friheten med å slette hele biografien hans på Wikipedia. På et tidspunkt sto det kun seks ord på hele siden; «Bruce Springsteen. This guy kinda sucks».

9. I videoen til «Glory Days» dukker både Bruces daværende kone, Julianne Philips, og hans nåværende kone Patti Scialfa opp, men heldigvis ikke i samme scene. Mens Patti er en del av bandet på scenen i baren dukker Julianne opp ved baseballbanen mot slutten av videoen.

10. Av dagens medlemmer i E Street Band er det bare bassist Garry Tallent som har vært med helt, heeelt, fra starten.

11. Jake Clemons, nevøen til orginalmedlemmet Clarence «Big Man» Clemons, har tatt over saksofonen i bandet etter at onkelen gikk bort i juni 2011. Minnene etter Clemons og keyboardisten Danny Federici markeres fortsatt under sangen «Tenth Avenue Freeze-Out». I det strofen «…and the Big Man joined the band» spilles stopper bandet opp, og minner fra en 40 år lang karriere vises på storskjermene.

12. Bruce Springsteen har vunnet hele 20 Grammy-priser og to Golden Globe-priser. Han mottok også en Oscar for sangen «Streets of Philadephia» fra filmen «Philadelphia» (1994) med Tom Hanks i hovedrollen.

13. Bruce dukker opp som begravelsesagent i siste episode av serien «Lilyhammer», som gitarist Steven «Little Steven» Van Zandt har hovedrollen i.

Her kan du lese alt du trenger å vite om Springsteen-konserten!

Adresseavisen følger konserten direkte fra klokken 15 i dag.