Senest i fjor høst kunne et trøndersk publikum oppleve den amerikanske DJ-en og produsenten Diplo, Walshy Fire og Jillionaire sin storsuksess Major Lazer i teltet i Dødens Dal. Nå kommer mannen som sto bak DJ-spakene da Diplo crowdsurfet inne i en «zorb ball» under UKA-15.

LES OGSÅ: Laserpresisjon: «Når «Lean On» kommer som ekstranummer, eksploderer publikum slik jeg aldri har sett under en konsert i Trondheim før»

Med over 20 års fartstid har Jillionaire skapt seg et navn på den globale elektroniske musikkscenen. Men, det er nok trioen Major Lazer han er mest kjent for, med sine tre albumutgivelser «Guns don't kill people – lazers do» (2009), «Free the universe» (2013) og «Peace is the mission» (2015).

- Det er utrolig gøy at vi kan kvikne til etter sommerdvalen på denne måten. Jillionaire har sammen med Major Lazer stått for noen av de største hitene de siste årene, så det blir alltid en fest uansett hvor han spiller, sier bookingansvarlig på Brukbar og Blæst, Andrew Christopher Anfinnsen.

Jillionaire kommer alene med platespillere og mikrofon torsdag 11. august, så denne gangen blir det opp til publikum å gjenskape festen fra Dødens Dal i høst.

foto
Trioen Major Lazer laget sirkus i teltet i Dødens Dal under UKA-15. Nå kommer 1/3-del av trioen, Jillionaire (t.h.) tilbake til Trondheim Foto: cci, Adresseavisen
foto
Foto: Ole Martin Wold