Studentfestivalen Uka arrangerer søndag 22. oktober humorgalla for første gang i Teltet i Høyskoledalen, også kjent som Dødens Dal.

Dit kommer mange av de fremste stemmene innen ung, norsk humor.

Ledes av Ramm og Berrum

Kvelden ledes av konferansierene Morten Ramm og Lars Berrum. Førstnevnet er kjent fra programmer som «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Manshow», samt humornettstedet Humornieu.no.

Berrum har blant annet deltatt i tv-seriene «Berrum & Beyer», «Boller og burritos», «Kjendisprat med Lars Berrum» og «Norske fordommer».

Tusvik & Tønne

I tillegg kommer duoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, blant annet kjent for sin svært populære podkast. Martin Beyer-Olsen har tidligere jobbet tett med Lars Berrum, og kommer også til teltet.

Det gjør også Cecilie «Cess» Steinman Neess, som er kjent fra konsepter som «Løvebakken», «Kollektivet», «Brille» og «Klovn til kaffen».

Den siste publikum får stifte bekjentskap med i løpet av kvelden, er bodøværingen Erlend Osnes. Da Osnes gjestet Trondheim i 2016 med showet «Av familiære årsaker», mente Adresseavisens anmelder at forestillingen var «et komisk gjennombrudd» og ga terningkast fem.

Billettene legges ut for salg mandag 28. august kl. 12.

Fra før har Uka sluppet navn som Lorde, Future, Highasakite, Astrid S og Cashmere Cat.