Rådmannens innstilling om inndragning av skjenkebevilling på Blæst og Trondheim Rock City, ble enstemmig vedtatt i formannskapet tirsdag.

Det betyr at Blæst får et skjenkestopp på to uker, mens Trondheim Rock City må klare seg uten å skjenke alkohol i fire uker, med mindre de velger å klage.

Les også: Crash får ikke skjenke før 2016

Medbrakt alkohol

Årsaken til at Trondheim Rock City mister skjenkebevillingen i fire uker, er en episode i november. En politibetjent fant to personer som lå i gata utenfor utestedet, en av dem arbeidet på det tidspunktet ved Trondheim Rock City.

Inne i lokalet fant politibetjenten en overstadig beruset person som lå på ryggen mellom to stoler. Ifølge mannen som jobbet ved Trondheim Rock City, hadde gjestene medbrakt alkohol som de nøt på stedet.

Overstadig beruset

Bakgrunnen for at utestedet Blæst på Solsiden mister skjenkebevillingen i to uker, er at kontrollørene observerte en overstadig beruset mann med et halvfullt ølglass i hånden. Han skal også ha veivet ukontrollert med en lighter på dansegulvet. Dette skjedde 16. mars.

Forrige uke vedtok formannskapet at 3B mister skjenkebevillingen i tre uker. Samfundet måtte tidligere i år stenge kranene i to uker.