Det har lenge vært kjent at den siste sesongen av «Game of Thrones» vil bestå av kun seks episoder. Episoder som tradisjon tro ville dukke opp i løpet av våren eller høsten etter forrige sesong.

Det vil ikke skje denne gangen.

Lenge å vente

«Game of Thrones - Season 8» vil ikke dukke opp før tidligst våren 2019. Dette kommer fra både HBO som produksjonsselskap og serieskaperne David Benioff og Dan Weiss, skriver iO9 i dag.

Med tanke på hvor raskt historien eskalerte i forrige sesong så er det naturlig å tenke at den siste sesongen av serien vil følge samme tempo. Fortsatt så har ikke George R.R. Martin skrevet ferdig den sjette boken i serien som vil få tittelen «The Winds of Winter» - en bok som ironisk nok store deler av sesong 6 og 7 av TV-serien opprinnelig skulle være en del av. Nå spekuleres det ( igjen) om Martin noengang vil skrive ferdig de siste to bindene av «A Song of Ice and Fire» -bøkene. Forrige bok, «A Dance With Dragons» ble utgitt i 2011 - samme år som første sesong av TV-serien hadde premiere.

Enda lenger å vente

Fortsatt har ikke Martin forlegger, Bantam Books, noen dato for utgivelsen for «The Winds of Winter», noe som sannsynligvis betyr at Martin ikke har levert manuset for redigering og gjennomlesning ennå.