Adresseavisen har selv tatt shuttlebuss fra Midtbyen, og kan rapportere om god køavvikling både fra Munkegata og Leüthenhaven. Familien Mekeraaen Lunden fra Etne i Hordaland hadde stått i køen i to timer, og var de første som fikk slippe om bord på bussen.

- Vi koser oss og er jo vant til været. Dette er et stort høyepunkt for oss, for vi har hørt på Springsteen siden vi var små, sier åttenåringen Mari Melkeraaen Lunden.

Hele familien er ikledd regnponcho når de går på bussen.

- Alt gått som forventet

Da Adresseavisen kom til parkeringsplassen på Leutenhaven rundt klokken 16.30 var køen liten.

- Her har alt gått som forventet, for vi har brukt god tid på å planlegge, sier Kim Lyse, driftsleder i Nokas, som har ansvar for sikkerheten i området rundt bussene.

Til tross for dundrende regnvær, tok bussene seg fram til Granåsen uten problemer.

- 5000 inne etter en halvtime

Sikkerhetspersonalet utenfor Granåsen Arena melder om rolig stemning.

- Vi er veldig fornøyde, og alt har gått som planlagt hittil. Så langt er 7000 inne på området, og allerede etter en halvtime var vel 5000 inne på arenaen, sier sikkerhetssjef Henning Kristiansen.

Han har reist opp fra Oslo for å delta i sikkerhetsarbeidet, og dirigerer busser med ståhjuling da Adersseavisen møter ham.

- Folkemengdene glir inn, men det tettes vel til etter hvert. Også ved barene og toalettene ser alt bra ut, sier han.

Publikumsflyten inne på den nye arenaen er jevn. Vel inne møter Adresseavisen Bjørg Fossum, Inger Lise Nyås og Jo Nyås fra Snåsa og Orkanger. De holder motet oppe under regnponchoen.

- Transporten opp hit var flott, det har gått helt smertefritt. Vi kom såpass tidlig at vi gikk rett på buss og rett inn hit, sier Bjørg Fossum.

- Vi gikk på bussen klokken halv fem og det så ut til at alt gikk bra. Det var ingen kø der, legger venninna Inger Lise Nyås til.

- Hva synes dere om været da?

- Det er dårlig gjort! Det har vært så fint vær før.

- Dere er ikke redd for å regne bort, da?

- Nei, vi er godt kledd og har mange gode klær med oss. Vi koser oss uansett.