- Hovedinntrykket er at dette gikk veldig bra, sier Rune Lem, daglig leder for den norske avdelingen av konsertarrangøren Live Nation, verdens ledende konsertarrangør. Live Nation har det overordnede ansvaret for Bruce Springsteens turné, mens Trondheim Concerts er lokal arrangør.

Lem tok flyet sammen med Bruce Springsteen fra Trondheim til Oslo i natt, og forteller at også superstjernen var fornøyd.

LES ANMELDELSE: Bruce satte Granåsen på verdens rockekart

- Bruce spurte om det var mange andre som hadde spilt her, og da jeg svarte at han var den første, sa han bare «wow»! Han syntes det var veldig fint i Granåsen, han er lei av fotballstadioner alle andre steder på europaturneen og var veldig glad for å endelig se noen trær, forteller Lem.

Hull på byllen

Trondheim har i mange år slitt med å komme med i betraktningen for de virkelig store konsertene, og har ligget et godt stykke bak Oslo og Bergen. I fjor var konsertene på Sverresborg Arena en stor suksess, likevel er Bruce Springsteen i Granåsen den første av virkelig megaformat og «velsignelse» fra internasjonale aktører som Live Nation er svært viktig.

LES KOMMENTAR: Arena og artist overbeviste mer enn publikum

- Fører dette til at Live Nation nå ønsker flere storkonserter i Granåsen?

- Ja, det er absolutt aktuelt. Vi snakker med Trondheim Concerts hele tiden, og er veldig happy med et utmerket samarbeid så langt. Vi føler vi har fått hull på byllen i Trondheim nå, sier Lem.

Se våre bilder fra konserten

- Så ting som må forbedres

På grunn av tidlig avreise opplevde ikke Lem selv trykket ved utslipp, men han har fått rapporter fra sine folk om problemene og misnøyen som oppsto da alle skulle hjem samtidig.

- Det er selvfølgelig en utfordring når 37 000 skal hjem samtidig fra en arena som ligger litt utenfor byen. Det var vi klar over på forhånd, beliggenheten gjør det krevende nesten uansett – men det er også noe som må jobbes med til neste gang, sier Lem.

- Vi så ting som kan og må forbedres, men vi har planer. Blant annet må det bli flere utganger neste gang, mener Lem.

- Samtidig ble det seksere til konserten både i Adressa, VG og Dagbladet – så det kunne vært mye verre!

God stemning foran scenen under konserten med Bruce Springsteen, og den nasjonale arrangøren er så godt fornøyd med gjennomføringen at de gjerne vil ha flere.