Etter strålende kritikker på sine tidligere forestillinger, kommer nå komikerkongen tilbake til Norge.

PUBLIKUMSFAVORITT: Michael McIntyre fikk gode kritikker sist han var i Trondheim

Verdensturné

McIntyre besøker over 30 byer verden over i løpet av turneen, og Trondheim er en av dem. Han var i Trondheim for første gang i 2013 med forestillingen «Showtime», og senere med «Happy and Glorious» i 2016. McIntyre ble først kjent som vert for BBCs humorprogram «Live at the Apollo» og har i tiden etter gjort det svært godt som komiker.

Michael McIntyre i Trondheim Spektrum med showet «Happy and Glorious» i 2016. Foto: Adresseavisen

Publikumsrekord

McIntyre skal også ha show i Håkonshallen i Lillehammer, DNB Arena i Stavanger og i Oslo Spektrum. Han har tidligere satt publikumsrekord i både Stavanger og Oslo.

Tidligere har den kontroversielle komikeren solgt ut O2 i London 28 ganger, en arena som har plass til 16 000 publikummere.

Strøm av komikere

Michael McIntyre kommer ikke til Trondheim før 2019, men i mellomtiden gjester både Jim Jeffries og John Cleese byen.

Jim Jeffries er for mange kjent som mannen bak "The Jim Jeffries Show" som sender på TV-kanalen Comedy Central. 5. januar 2018 opptrer han på Scandic Lerkendal med showet «The Unusual Punishment Tour».

John Cleese var sist i Trondheim i 2009 med showet « Alimony Tour Year One and Year Two», 10. og 11. mai opptrer han på Clarion Hotel & Congress med forestillingen «The Last Time To See Me Before I Die». Cleese er best kjent for banebrytende komedie laget med Monty Python og for serien «Fawlty Towers» som ble spilt inn på 70-tallet.

UTSOLGT: John Cleese stiller med ekstraforestilling i Trondheim