Hele høsten er ikke klar, men høstens tidligste opptredener er i alle fall allerede spikret på plass. Og OlavsHallen lover allsidighet, med noe for barna, noe for de voksne, noe å le av og noe å nyte.

Mummi og opera

De yngste publikummerne kan kose seg med Mummitrollene til Tove Jansson i september, mens de noe eldre kan glede seg til Ylvis, brødrene som har underholdt i ”Absolutt Norsk” på NRK, Elisabeth Andreassen og ABBA musikalen med Londons National Symphony Orchestra.

For dem som liker klassisk bedre, så tilbyr OlavsHallen Wienerfestival med Wiener Operette Teater. Men før den tid kommer det italienske ensemblet ”I Saltarellini” til lille sal, med italiensk tradisjonsmusikk. Og etter der igjen kommer den store fiolinisten Maxim Vengerov. I november blir det opera med Stagione D{rsquo}Opera Italiana.

Humor og ballett

Det er allerede fullt på konserten til Jethro Tulli september, og fullt kan det også bli når Berlevåg Mannsangforening besøker Trondheim for en heftig og begeistret aften.

Høsten innbyr også til latter, med både Sven Nordin som ”Hulemannen” og Otto Jespersen som både Tårnfrid og Birger i hvert sitt enmannsshow.

Senere utover høsten blir det både små og store ballettoppsetninger: ”Nøtteknekkeren” med Rigaballetten og ”Svanesjøen” med Cullbergballetten. Det blir også danseforestilling ”Zoom” med Riksteatret og ”Snømannen” med Jane Holmberg Dansekompani.