- Vi har egentlig lyst til å holde kortene tett til brystet når det kommer til hvilke skuespillere som står på rollelisten, sier Mads Bones som sammen med Olve Løseth har regi.

Videre forteller han at de skjønner at det har vært en lekkasje, og velger derfor å avsløre litt av rollelisten likevel.

- Vi kan bekrefte at Pettersen skal spille i spelet, sier Bones.

Hvilken rolle hun innehar derimot, er et av kortene han fortsatt holder tett til brystet.

- Hva hun skal spille, har vi lyst til å bevokte som en statshemmelighet, fortsetter han.

Pettersen ønsker heller ikke å si noe om sin nye rolle til Adresseavisen.

Les Adresseavisens anmeldelse av fjorårets spel her.

At det blir flere overraskelser i spelet, er Bones sikker på.

- De står på rekke og rad. Vi er på dag tre i øvingen, men har allerede fått kjerringa opp og stå. Det er veldig mye nytt og spennende, og en del utskiftninger av skuespillere fra tidligere år, sier han.

- Også gleder vi oss veldig til Arnulf Haga, som spiller kongen, skal entre spelplassen her. Det blir spektakulært, fortsetter han.

Utsolgt

«Slaget på Testiklestad» spilles i år for fjerde gang, og også denne gang på Sverresborg Trøndelag Folkemuseum. Ifølge Bones var alle 6000 billetter solgt allerede for tre uker siden.

- Det er helt eventyrlig for oss. Vi har jo solgt ut billettene alle årene, men aldri så tidlig som i år. Det vitner egentlig bare om at vi har holdt Trondheim sulten på spel-parodi, sier han.

Regissørene – som også sto bak suksessen «Robin hood – Rai Rai i Sheerwoodskogen» – skulle gjerne ønske de kunne tilby flere seter til spelet.

-Men når det er sagt, så spiller vi tolv forestillinger, og det er ganske mye når det kommer til sommerspel. Leave them hungry, forteller Bones.

Han legger til at de ikke har mulighet til å vise spelet flere ganger i perioden, og at det som var potensielle ekstraforestillinger også er utsolgt.

- Gi seg på topp

Regissørene har tidligere fortalt at dette blir det siste året med spelet. Selv om billettene ble utsolgt fortere enn årene før, har de ikke endret mening.

- Nå er det ferdig. Selv om det er utrolig gøy å være her og holde på med dette, så jobber vi jo gjennom hele året. De ukene vi har sommerferie har blitt veldig korte de siste årene. Det handler vel om å gi seg på topp, sier Løseth.

foto
Utsolgt: - Det er helt eventyrlig for oss, sier Bones (t.h). Regissørene er likevel sikre på at dette blir det siste året for spelet. Foto: Sebastian S. Bjerkvik, Adresseavisen