I samarbeid med Trondheim Kino har vi gleden av å kunne invitere deg til en eksklusiv gratis førvisning av det amerikanske dramaet «Love song for Bobby Long» på Prinsen Kinosenter mandag 25. april kl. 18.00.

Forutsetningen er selvsagt at du er medlem av Kinopuls. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn her!

«Love song for Bobby Long» er en historie om toleranse, samhold og det å komme seg videre og å få en ny sjanse. Hovedrollen spilles av John Travolta.

Trekantdrama

Historien begynner når Purslane, en viljesterk og påståelig ung kvinne, returnerer til hjembyen New Orleans, akkurat for sen til å delta i sin ukjente mors begravelse. Hun regner med å kunne flytte rett inn i sin mors hus, men oppdager til sin forbauselse at huset allerede er bebodd av to alkoholikere, den slitne litteraturprofessor Bobby og hans protesjè Lawson, som hevder at huset er deres. Purslane hevder sin rett og flytter inn i huset. Dette starter et merkelig og anstrengt trekantdrama som sakte, men sikkert utvikler seg til et nært og varmt vennskap samtidig som Purslane oppdager sjokkerende hemmeligheter fra sin mors liv. Sammen utgjør de tre etter hvert en sammenknyttet, om enn noe, uortodoks familie.

Slik skaffer du deg billetter til filmen

Meld deg inn i Trondheimpuls/Kinopuls. Få tilsendt mail med invitasjon, og t a med en kopi av denne eposten til Prinsen eller Nova Kinosenter. Hvert medlem av Kinopuls kan få to billetter hver.

Gratisbillettene deles ut fra og med torsdag 21. april kl. 16.30

NB! Erfaringen viser at billetter til gratis filmer forsvinner fort. Vi ber om at du ikke tar ut billetter dersom du ikke helt sikkert vet at du kan se filmen. Slik blir det plass til enda flere som vil se den.