BIKE BARON

iOS

Det skorter ikke på «Trials» -kloner på App Store. Fra før av har vi minst et dusin utfordrer til finske RedLynx sitt mesterstykke. Ingen av dem har i det hele tatt vært i nærheten av å finne den samme kombinasjonen av utfordring og underholdning. «Bike Baron» er så langt den siste i en lang rekke av utfordrerer og lykkes nesten.

I likhet med «Trials» skal du også her kjøre motorsykkel over stadig vanskligere terreng. Eksplosiver, nagler og fandens oldemor ligger strødd i løypa og vanskelighetsgraden går rett i taket etter de innledende rundene. Grafikkmessig så er også «Bike Baron» den beste «Trials» -klonen så langt. Det som utviklerne av denne fartsgale baronen derimot ikke har fått med seg er hvordan man posjonerer ut utfordringene. For der «Trials» hele tiden ga deg håndfast feedback på hvor godt du til enhver tid gjorde deg, så er den trykkfølsomme platen på en iPhone eller en iPad ikke like responsiv som en Xbox 360 -kontroller.

Når det er sagt så er det fullt mulig å runde hele spillet her på et par timer. Sett bare av en halv time til å banne ut i høstmørket også da.

OPPTUR: Den beste «Trials» -klonen på App Store

NEDTUR: Kontrollmekansismene kunne ha hatt godt av en oppdatering eller to.