Bryllupet mellom Kristofer Hivju (36) og Gry Molvær (44) skjedde i hemmelighet i Giske kirke nær Ålesund 22. august. Bryllupsfesten fant sted på det herskapelige Hotel Union Øye, skriver Dagbladet.

Paret har vært sammen i mange år, og har to døtre på sju og åtte år sammen.

I går la hotellet et bilde av takkekortet fra paret ut på Facebook-sidene sine, med meldingen «Hjarteleg tillukke med kjærleiken og kvarandre! Vi er stolte og takksame for at vi fekk vere dykkar vertskap på den store dagen, Gry og Kristofer!»

Trøndelag Teater og Tyholt

Kristofer Hivju er blitt verdenskjent etter sin rolle som Tormund Giantsbane i «Game of Thrones». Før det var han skuespiller ved Trøndelag Teater i seks år, og har også spilt i andre store film- og tv-produksjoner - blant annet i Ruben Östlunds Oscar-kandidat «Turist» fra 2014 (en rolle han fikk den svenske filmprisen «Guldbaggen» for).

- Områdene rundt hotellet på Øye er verdens vakreste. Vi reiser mye rundt i verden, men det er få plasser som kan konkurrere. Det var magisk, sier Molvær til Dagbladet. Molvær er journalist og fotograf, og for mange best kjent som tidligere programleder for NRK Tyholt-produksjonen «Schrödingers katt».

Hun sto også for scenografien i ektemannens forestilling «Olav fra hat til håp» som ble framført i Nidarosdomen i fjor høst.

LES PÅ PLUSS: Fra «Game of Thrones» til Olav den hellige

Hotellet der paret Hivju/Molvær holdt brylupsfesten, la i går ut takkekortet fra paret på sin Facebook-side. Foto: Ottar A. Anderson