Yes! Å ja! Der kom den. Det første spin-off-spillet fra Mario-universet som er verdt et terningkast minst like høyt som de vanlige Mario-spillene fra Nintendo. Nå høres kanskje ikke det å spille golf på de knøttsmå 3DS-skjermen så rasende festlig ut, men det er det faktisk. Og grunnen til dette er at Nintendo har laget et tre-klikk-systems om ikke bare fungerer sømløst, men som også er morsomt å bruke.

Du trykker på A-knappen for å løfte golfkølla, du trykker på den samme knappen en gang til når du skal begynne å slå og en tredje gang når kølla skal treffe ballen. Denne fysiske nærheten til det å slå en ball er det som gjør spillet til så mye mer enn «bare» nok en golf-simulator.

I «Mario Golf: World Tour» kan du velge mellom tre forskjellige spillformer. De fleste vil nok velge standard «tournament», men det å kunne bruke sin egen Mii-karakter i Castle Club er en ekstra bonus. De fleste kjente figurer fra Nintendo-universet er med her og alle har de fått sin egen bane som er gjenkjennelig fra de respektive spillene. Spesielt morsomt var det så spille på Yoshi Lake, der du ikke engang mister et slag om du skulle havne i en av de mange sølepyttene.

«Mario Golf: World Tour» passer perfekt for de lange timene barna kanskje må tilbringe i baksetet i sommerferien. Undertegnede har i alle fall aldri spilt et sportsspill fra Nintendo som er så underholdende i de lange drag som dette her. Fore!