Duoen Torbjørn Tørset og Lars Øvereng har lagt ut på kjøreturen Namsos-Kirkenes-London – i en Opel Ascona 1975-modell. Det hele er i regi av Namdalsavisa og det meste som skjer underveis kan du også få være med på.

Følg direktesendingen i vinduet over fra klokken 15.00 søndag.

Drømmetur

De to har allerede kommet seg fra Namsos til Kirkenes. Derfra fortsetter turen søndag ettermiddag. På veien skal de selvfølgelig innom Hammerfest, Kvål og Vinstra.

- Jeg har lenge lekt med tanken om en slik tur, og nevnte det til noen kjenninger i Namsos. NA kom på banen, og dermed ble prosjektet en smule større enn hva jeg først hadde tenkt, forteller Tørset til Namdalsavisa.

Følg med hele veien

Det overodnede målet for de to er å komme seg frem til konsertstarten til Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall 17. juni.

- Underveis legger vi ut reportasjer, intervju og videosnutter om og med folk. Om drømmene deres, om trønderrock og om savnet etter ei bekymringsfri ungdomstid, skriver de to på nettsiden sin langtigjen.no.

Daglige rapporter og videoer fra gutteturen finner du her.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

Her er Lars Øvereng og Torbjørn Tørset med bilen de håper skal frakte dem til Royal Albert Hall i London. Foto: Bjørn Tore Ness/NA