Er du en ekte Ellioteer? Da bør du merke deg datoen 11. august i år. Da enter nemlig den finske popyndlingen utendørsscenen i sentrum av Kolvereid i forbindelse med Kolvereiddagene.

Det skriver arrangøren i en pressemelding natt til lørdag. Fredag kveld spilte Isac Elliot i Oslo spektrum. Overgangen blir nok stor til konserten i Nord-Trøndelag i august.

- Det er nesten ikke til å tro. At det største popfenomenet som Norden har å by på kommer til Norges minste by er ikke mindre enn fantastisk, sier Torkil Marsdal Hanssen i Kolvereiddagene og Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors i pressemeldingen.

SE VIDEO: Isac sjarmerte trønderne iført RBK-skjorte

Skaper hysteri

Isac Elliot (15) skaper ofte hysteri og fulle hus når han er på turné, og han har allerede gjestet Trondheim flere ganger.

Under Vinterlyd i 2014 måtte flere jenter bæres ut da det oppsto trengsel under konserten på Torvet. Noen måneder senere fylte han taket på Sirkus Shopping.

I 2015 kom han tilbake i forbindelse med en ny Vinterlyd-konserten på Torvet.

I Kolvereid forbereder de seg nå til det som blir deres største konsert noensinne.

- Vi har gjort Marcus & Martinus med 1500 publikummere her før. Det var innendørs. Nå må vi flytte utendørs, sier Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors i pressemeldingen.