- Bestyrerparet Britt Lise og Tore har realisert drømmen og flyttet til Syden. Og de har sagt ja til å stille opp i den nye serien, sier filmskaperne Erland Øverby og Rune Obrestad til Dagsavisen.

Dermed kan de 800 000 seerne som fulgte siste episode av "Campingliv" glede seg til nye intriger og portretter av "vanlige" folk.

Mange mente at dokusåpen fra Larkollen gjorde narr av campinglivet. Blant annet følte Norsk Caravan Club at medlemmene ble stemplet som harry i beste sendetid i rikskringkastingen.

- I hovedstadens finere kretser ler de av oss etter tv-serien. Vi blir i tillegg hetset av kjekkaser i radio. Camping stemples som harry og vi mobbes for å gå med grilldresser, sa organisasjonssekretær Åge Ødegård i Norsk Caravan Club.

Duoen bak "Campingliv" avviser at de bedriver harry-hets.

- Om noen synes "Campingliv" er harry eller nedlatende, sier det mer om de seerne som har opplevd det slik. Vi ler ikke av, men med folk, sier Obrstad.

Bestyrerparet på Larkollen camping, Britt Lise og Tore, skal være med i oppfølgeren til tv-serien "Campingliv" som skal foregå i Syden Foto: SCANPIX