Nicole Kidman mener Tom Cruise tilbringer så mye tid sammen med sin nye flamme, den spanske skjønnheten Penelope Cruz, at han forsømmer barna de har sammen - Connor (6) og Isabella (8).

- Nicole er rasende. Hun synes det er helt ok at han er sammen med Penelope, men i så fall vil hun ha barna hos seg, sier en av skuespillerens venner til New York Daily News.

Kidmans utspill er et resultat av Cruises sin beslutning om å ta med Cruz til ranchen sin i Telluride i den amerikanske delstaten Colorado. Egentlig skal det ha vært meningen at han skulle dra dit sammen med Connor og Isabelle.

- Men han lot barna være hos sin søster i stedet på et sted som blir kalt for Cruises camping, sier kilden.

Kidman er ikke spesielt begeistret for Penelope Cruz heller, selv om hun skal ha prøvd å komme på bølgelengde med barna Kidman har med Cruise. Cruz skal visstnok ha latt Isabelle og Connor få kjøpe alle de lekene de ville ha og Kidman mener Toms nye dame skjemmer bort barna.

Tom Cruises talskvinne sier imidlertid at Kidman overlot de to barna til sin eks-mann fordi hun skulle på en pr-turné for sin siste film, "The Others".

Tom Cruise og Penelope Cruz viste for offentligheten at de er kjærester på filmpremieren for "Captain Corelli's mandolin" der Cruz har en rolle Tilbake sitter Cruises eks-kone Nicole Kidman som er forbannet over at Tom ikke tar ansvar for deres to felles barn.