DETTE FÅR DU TILBUD OM SOM MEDLEM I KINOPULS:

Bli medlem ! Samtidig som du registerer ditt medlemsskap i trondheimpuls.no kan du bli medlem i Kinopuls og få tilbud om eksklusive medlemskvelder!

- Neste medlemsfilm(er)

- Lukkede spesialvisninger Møt filmkunstneren!

- Lukkede førpremierer

- Gratisvisninger

- Møt filmregissøren/klubbkvelder

- Konkurranser

- Lukkede spesialvisninger

Som medlem av Kinopuls får du invitasjoner til eksklusive spesialvisninger på utvalgte filmer. Dette betyr at du kan sikre deg billett uten å måtte stå i billettkø.De lukkede spesialvisningene gir deg muligheten til å oppleve mer enn selve filmen. Dette kan være en temakveld med servering, et arrangement tilknyttet filmen og andre overraskelser. Spesialvisningene vil som hovedregel bli arrangert på premieredagen.Det reserveres bare et visst antall billetter til de lukkede spesialvisningene. Her gjelder "først til mølla"-prinsippet.

Medlemmene varsles om spesialvisningene via E-post.

Hvert medlem får kjøpe to billetter ved å vise utskrift av E-post.

Lukkede førpremierer

Som medlem i Kinopuls får du invitasjoner til eksklusive førpremierer bare for medlemmer på utvalgte filmer på Trondheim Kino. Det reserveres bare et visst antall billetter til de lukkede førpremierene. Her gjelder " først til mølla"-prinsippet.Medlemmene varsles om førpremierene via E-post. Hvert medlem får kjøpe to billetter ved å vise utskrift av E-post.

GratisvisningerTrondheim Kino inviterer deg på gratisvisninger. Som ved førpremierene, gjelder "først til mølla" -prinsippet. Hvert medlem av Kinopuls får to billetter hver ved å vise utskrift av E-post.

Møt Filmkunstneren/Klubbkvelder

Trondheim Kino arrangerer 2-4 ganger i året "Møt filmkunstneren ". Som medlem i Kinopuls får du invitasjon til klubbkvelder med muligheter til spesielle filmvisninger og møter med skuespillere og regissører.Medlemmene får invitasjonene til klubbkveldene gjennom infobrev på E-post (se pkt. 5)

Konkurranser og avstemninger Som medlem av Kinopuls kan du delta på spesielle konkurranser hvor du kan vinne kinobilletter og lignende. Du får informasjon om konkurransene i nyhetsbrevet.

Slik skaffer du deg billetter til filmeneMeld deg inn i trondheimpuls og kinopuls.Send deretter en mail til kinopuls@adresseavisen.no og du får tilsendt informasjon om hvordan du får tilgang til gratis billetter.Vi tar forbehold om at alle billettene kan være delt ut.

Bli medlem i trondheimpuls HER