Rai Rai Entertainment AS hadde inntekter på 14,7 millioner i 2016, noe som 2,5 millioner mer enn selskapet hadde i 2015.

Selskapet driver med produksjon av musikk og booking/management for DDE.

Samtidig økte kostnadene, slik at resultatet endte på et beskjedent overskudd på 469 104 kroner, mot 675 700 kroner i 2015. I årsberetningen heter det at «den marginale resultatforskjellen fra 2015 skyldes i hovedsak endringer i logistikkløsninger».

Eget fly koster mer

- Vi begynte å transportere bandet på annen måte, og det førte til økte kostnader, sier Eivind Berre, bassist i DDE samt styreleder og daglig leder i Rai Rai Entertainment. I fjor kjøpte Rai Rai Entertainment seg inn i flyselskapet Fisher AS, noe som gjorde det mulig for bandet å benytte privatfly direkte fra Namsos.

- Vi har brukt noe ressurser på flyet, men det har samtidig ført til mindre reisetid for oss, sier Berre.

- Sunn og stabil økonomi

Styrelederen sier seg meget godt fornøyd med tingenes tilstand i DDE-butikken.

- Dette er en bransje med stor naturlig variasjon, likevel har vi klart å øke omsetningen jevnt og trutt de fire siste årene og bygd en sunn og stabil økonomi. Det er ingen selvfølge, og vi er utrolig takknemlige for at vi fortsatt har med oss publikum og trekker fulle hus.

Rai Rai Entertainment har oppnådd positivt driftsresultat hvert år siden 2013.

Forventer godt jubileumsår

Berre mener det er tilfredsstillende at selskapet i løpet av 2016 har kunnet sette av penger til å bygge en kapitalbase. Det kommer godt med i år som dette, da DDE markerer 25-årsjubileum for albumet «Det går likar no». Styrelederen forventer at selskapet når en noenlunde lik omsetning også i 2017.

- Vi jobbet noe mindre enn vanlig i vinter, men forventer at omsetningen vil sprette opp i løpet av høsten, da vi blant annet har jubileumskonsert i Oslo Spektrum.