«Det er med stor, stor glede vi presenterer Ingebjørg Bratland som vår gjest på konserten Trondheimsnatt», skriver Aleksandersen på sin Facebook-side denne uka.

Dr Hook varmer opp

Konserten varmer opp med amerikanske Dr Hook, et band Aleksandersen var oppvarmingsnummer for i 1976. Aleksandersen og Sambandet har spilt med Ingebjørg Bratland ved tidligere anledninger og hun skriver på sin Facebook-side at hun ser fram til å spille med dem igjen.

foto
Åge Aleksandersen og Sambandet. Her fotografert på en øvelse i Olavshallen i forkant av en sommerturné. Foto: Vegard Enlid

Norgesmester

Ingebjørg Bratland er fra Vinje i Telemark og har drevet med musikk hele livet. Hun har vunnet norgesmesterskap i folkemusikk og har flere seire fra seire fra Landskappleiken som kveder. Hun har også gjestet tv-programmer som «Beat for Beat» og «Det Store Korslaget».

Hun ga ut sitt første soloalbum, «Berre meg», i 2014. Hun har senere gitt ut flere album, blant annet et med Odd Nordstoga. I januar vant hun Wenche Foss' ærespris som hun delte med Norsk Fosterhjemsforening.