- Jeg tar selvkritikk og angrer på formuleringen om miljøforurensing. Men holder fast på innholdet om masseinnvandringen. Overraskende mye støtte tross uanstendig utsagn, skriver Rotmo i en sms til Adressa.no.

Det har stormet rundt Rotmo etter hans uttalelser om at muslimer er en miljøforurensing i Europa. Det er disse uttalelsene Rotmo nå angrer på.

For artisten har uttalelsene fått konsekvenser i form av avlyste konserter.

Fatima: - Flott at han angrer

- Jeg synes det er flott at han angrer på formuleringen. Det skal en mann til for å si at man har tatt feil, sier Fatima Almanea til adressa.no.

20-åringen fra Verdal skrev et åpenhjertig og personlig svar etter Rotmos uttalelser. Hun har fått mye støtte, men også mye hets etter blogginnlegget (krever innlogging).

- Jeg håper han tenker over hvordan han omtaler folk i fremtiden, og at uttalelsene var det siste vi så til dette.

Almanea mener at Rotmos selvkritikk viser at det nytter å engasjere seg. Hun har spesielt reagert på at en offentlig og kjent person har omtalt andre mennesker på negativt vis.

- Legitime spørsmål

- Man må si ifra når ting ikke er slik de skal være.

- Hva synes du om at Rotmo fortsatt står for meningsinnholdet?

- Det var ikke det jeg kritiserte i innlegget. Det fins politiske partier i Norge som heller ikke vil ha mer innvandring. Spørsmål rundt dette og asylpolitikken i Norge er helt legitime. Det var det han kalte andre mennesker jeg reagerte på.

- Det skal en mann til for å si at man har tatt feil, sier Fatima Almanea. Foto: Leif Arne Holme