- Kunne du forutse at Adresseavisen kom til å kontakte deg i dag?

- Ja, jeg kan jo spå vet du. Hehe.

- Hva skal du gjøre under helgens Alternativmesse på Scandic Lerkendal?

- Jeg skal snakke om mitt fantastiske liv. I 1996 spådde jeg at Bettan Andressen ville komme på andreplass i den internasjonale finalen av Melodi Grand Prix. Jeg fikk rett, og BBC utropte meg til verdens beste spåmann.

- Hvorfor ble du spåmann?

- Jeg ble født nøyaktig klokken 00.00 natten mellom 5. og 6. juni. Siden den gang har jeg alltid følt at jeg har en fot i fortiden, en i nåtiden og en i framtiden. Derfor er jeg veldig forutseende. Jeg tror at jeg er mer synsk enn Snåsamannen. Han er en healer, men ingen spåmann.

- Når begynte du å spå?

- Jeg er den som har spådd lengst i Norge, og har drevet med spådom i 35 år. Jeg er ekspert på håndlesing, ansiktsanalyse, kinesisk og vestlig astrologi. Jeg har skrevet nærmere hundre bøker, og jeg er den mest produktive av alle synske i Norge. Jeg tror ikke du har truffet en mann som er mer selvsikker enn meg. Hehe. Jeg har også vunnet masse i Lotto. I fjor vant jeg andrepremien i Vikinglotto.

- Hvorfor vant du ikke førstepremien?

- Det er ikke alltid nok å være synsk, man må ha litt flaks i tillegg.

- Er barna dine synske?

- Ja, min sønn er veldig synsk, og det var bestefaren hans også. Min far drev med shipping, og hadde fem koner på en gang. Og han fikk femten barn. I tillegg til at han måtte holde styr på titusenvis av kinesiske sjøfolk. Om du skal greie å finne de riktige folkene til de riktige jobbene må du være synsk.

- I forbindelse med matslippet i februar dukket det opp flere nye matvarer i dagligvarebutikkene. Spår du at den nye brunosten med sjokolade har kommet for å bli?

- Det er en døgnflue.

- Hva med gresk yoghurt med aloe vera?

- Det høres jo veldig fint ut, med aloe vera ditten og datten. Jeg spår at de mer tradisjonelle yoghurtene vil selge bedre.

- Er Grandiosa med kjøttboller også en døgnflue?

- Kjøttboller er ikke så galt. Den vil bli populær.

- Hva gjør du når du ikke jobber som spåmann?

- Jeg har veldig lyst på Peer Gynt-prisen, derfor holder jeg på med å oversette Peer Gynt til kinesisk. Jeg skal lage en voksenversjon og en barneversjon. Jeg er også designer. Akkurat nå holder på med å utvikle en beltespenne i tre. Med den kommer du deg igjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, uten at det begynner å pipe i metalldetektoren.