«Ja vi elsker» fikk tidligere i år hederlig omtale i kortfilmprogrammet under filmfestivalen i Cannes, i New York var filmen nominert i begge publikumsprisene og vant den ene.

Den internasjonale kortfilmfestivalen Shnit ble i år arrangert for 19. gang. 7012 filmer fra i alt 136 land var påmeldt festivalen, som i tillegg til i New York også blir arrangert i åtte «filialbyer» rundt omkring i verden. Over 40 000 publikummere ble registrert i år. I tillegg til tre juryprisene ble det delt ut to publikumspriser, der publikum i alle visningsbyene kunne stemme. «Ja, vi elsker» ble nominert både i kategorien «Playground» og kategorien «Cinema».

I sistnevnte kategori vant «Ja, vi elsker», foran de to andre nominerte filmene fra Chile og Storbritannia, mens tyske Barbara Ott vant «Playground»-kategorien for filmen «Sunny», foran Witzø og en finsk kortfilm.

Sammen med de andre vinnerne ble Witzø fløyet inn til New York City søndag kveld for å motta sin pris, som i tillegg til festivaltrofeet Flaming Faun i 18 karat gull inkluderer et pengepremie på $ 20 000.