Victoria Beckham, bedre kjent som Posh Spice, gikk på scenen i Birmingham mandag kveld med en nyervervet leppering.

- Det gjør vondt som bare pokker! uttalte Fru Beckham til de britiske mediene. Hun hadde fått inngrepet gjort bare noen minutter før hun hun gikk på scenen ikledd lær fra topp til tå og med en bandana på hodet.

Victoria toppet plakaten på festivalen Party In The Park sammen med tidligere Spice-kollega Geri Halliwell. Men de to hadde tatt alle forhåndsregler for at de ikke skulle møtes.

Ginger Spice hadde godtatt å få lagt sine nummer tidlig i programmet slik at hun skulle slippe å støte på Posh. Konserten fant sted dagen etter at Victoria Beckham offentlig hadde uttalt at hun ikke tålte synet av Geri.

Victoria hadde tidligere på dagen fortalt til fansen at hun var svært nervøs. Solo-karrieren til den tidligere Posh Spice skulle sparkes i gang med singelen Not Such An Innocent Girl og denne konsertdebuten. Men ting gikk ikke helt som planlagt.

Midt i låten falt Victorias mikrofon-headset av henne og 35.000 publikummere kunne legge merke til at sangen fortsatte som om ingenting hadde hendt, selv om artisten selv sto som et stumt spørsmålstegn på scenen. Playback-trickset var avslørt og ydmyket forsøkte Victoria å late som om ingenting var skjedd.