Det betyr at siste anledning til å se sommerkabareten «Jenter som kommer» er faretruende nær. Alle trøndere som har lekt med tanken om en uforpliktende og underholdende kveld i selskap med Sossen Krohg, Linn Skåber og Heidi Gjermundsen bør nå kaste den etter hvert sagnomsuste trønderske tregheten på dør.

Adresseavisens medarbeider mente dette om forestillingen: «Med sommerlett tilnærming feier de tre damene over sangnummer og parodier, litt ujevnt og vaklende i første akt, men stort sett underholdende og hyggelig.»

Sossen Krohg er et særdeles aktivt og tilstedeværende element under forestillingen. Hun serverer en blanding av nyskrevet stoff og eldre materiale som hun ikke har framført tidligere.

Stephen Sondheims musikal «Into the Woods» er også representert blant de 20 numrene i «Jenter som kommmer». Her er det Heidi Gjermundsen som byr publikum på sin versjon av «Lille Rødhette». Linn Skåber har skrevet manuskriptet til, og fremfører selv visa om Oslo City. Sammen sørger også jentene for parodien på «Å, æ kjienne ein kar» fra musikalen «Bør Børson». Akkompagnatør er Trond Lindheim.

Jentene Linn Skåber (t.v.), Heidi Gjermundsen og Sossen Krohg byr på sommercabaret på Blæst, akkompagnert av Trond Lindheim.