Hei medlem av Kinopuls! I samarbeid med Trondheim Kino har vi gleden av å kunne tilby deg gratis billetter til en eksklusiv førvisning av den amerikanske filmen «Det beste som kunne skje» med Joan Allen og Kevin Costner i hovedrollene. Filmen vises mandag 9. mai kl. 18.00 på Prinsen Kinosenter.

Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her!

Om handlingen i filmen

Filmen handler om Terry Wolfmeyer (Joan Allen), fire-barnsmoren som plutselig og uten forvarsel blir forlatt av sin mann. Det er lett å ty til alkohol som problemløser når man står igjen alene med oppdragelsen av fire tenåringsdøtre.

Terry finner raskt trøst i flasken og balanserer hårfint mellom nevrotisk selvmedlidenhet og alkoholpåvirkede oppturer. Reaksjonsmønstrene til hennes fire egenrådige døtre er forskjellig, men stort sett konsentrerer de seg om seg og sitt.

Inn fra høyre, eller rettere sagt, inn fra hagen, kommer Denny (Kevin Costner), en gammel venn og eks-baseballstjerne, som utover det å ha et umiskjennelig hasj- og alkoholmisbruk, forsøker å pleie sin nåværende karriere som radiovert på den lokale radiostasjonen.

Langsomt får Denny en plass i familien Wolfmeyers dagligliv - først som Terrys drikkevenn, senere som stedfortreder for ektemann og far som ikke lenger er til stede, og det kommer ikke til å gå stille for seg, når man som Denny, ikke har tatt ansvar på mange år.

Filmen har 11-årsgrense og varer i 1 time og 56 minutter.

Slik skaffer du deg billetter

Hvis du ikke er medlem, meld deg inn. Motta en epost, og ta med en kopi av denne eposten til Prinsen Kinosenter eller Nova. Hvert medlem av Kinopuls kan få to billetter hver.

NB! Erfaringen viser at billetter til gratis filmer forsvinner fort. Vi ber om at du ikke tar ut billetter dersom du ikke helt sikkert vet at du kan se filmen. Slik blir det plass til enda flere som vil se den.