Turboneger + D.D.E.

Mye tyder på at D.D.E. og Turboneger skal spille på Lerkendal til sommeren. - Det stemmer at Turboneger har fått et tilbud, sier Bård Jørgen Iversen i Rai Rai Entertainment.

Saken oppdateres.

Rosenborg Ballklub har gitt Rai Rai i oppgave å innhente priser fra aktuelle artister. De ønsker seg konserter på Lerkendal og nå tyder alt på at Turboneger og D.D.E .blir de som spretter kaka på Lerkendal.

Det var i et portrett av Turboneger-bassisten Tomas Seltzer i Dagbladet lørdag at nyheten ble sluppet. «Til sommeren spiller Turboneger på Lerkendal sammen med D.D.E.», het det i intervjuet. Dagbladet spør videre om hvordan Turboneger slipper unna med oppdrag andre band får tyn for. Seltzer svarer: «Vi har så mye kred at vi godt kan bruke opp litt».

En ringerunde til de impliserte partene underbygger spekulasjonen om D.D.E. og Turbo på Lerkendal.

Klart om en uke

- Det stemmer at vi har hentet inn tilbud fra Turboneger, men ingenting er signert. Vi kan komme tilbake med artistene ganske snart, forteller Bård Jørgen Iversen, daglig leder i Rai Rai Entertainment og keyboardist i D.D.E.

- Ingenting er spikret, ennå - så nå er nok Turboneger litt raske på avtrekkeren. Vi har ikke booket en eneste artist, men om en ukes tid skal vi ha det hele klart, forteller markedssjef i Rosenborg Ballklubb, EndreStorholdt.

Turbonegers bookingbyrå Mentometer hadde ikke noen kommentarer i går og henviste til RBK.

Tomas Seltzers selvfølgelige omgang med konserten og arrangørenes lovnad om rask avklaring gjør det imidlertid svært sannsynlig at den sylfrekke komboen blir å se på Lerkendal.

Ettersom spekulasjonene er i gang, spurte vi Iversen om hvordan en slik dobbelkonsert ville oppleves for D.D.E.

- Det ville vært artig for oss, og artig for dem. Vi er jo to band som er helt forskjellige, men samtidig ganske like. Begge har underholdning som en vesentlig del av showet. Men dette får vi snakke mer om når dette forhåpentligvis går i orden, avslutter Iversen.

Lerkendal i konsertmodus vil kunne huse 25 000 publikummere.

 
 
På forsiden nå