Kritikerkorpset var sjeldent samstemte etter at a-ha hadde spilt for 28 000 publikummere på Ullevål Stadion lørdag kveld. De fire store hovedstadsavisene konkluderte alle med at konserten sto til terningkast fem.

Aftenposten: At ”Take on me” til slutt truer med å rive ned betongen, blir dermed en opplagt påminnelse om hvorfor de fikk muligheten. Uten den, ingenting. Og ”Take on me” er fortsatt særegen og sykt fengende, 25 år etter.

Dagbladet: Tidvis fantastisk, altså, selv om en avskjedsturné som denne med fordel kunne lent seg enda mer på den tyngste 80-tallsnostalgien, og slik kanskje eliminert det litt begivenhetsløse strekket midt i konserten.

VG: Det var en ren maktdemonstrasjon a-ha serverte på et rekordstort Ullevaal i går, et endelig bevis på at andre norske band ikke når til anklene på a-ha i storhet, like mye som det var en endelig bekreftelse på hvor bra de egentlig alltid har vært.

Dagsavisen: To timer som rundes av med ”Take On Me”, konfetti og fyrverkeri. Seriøst, vis meg det norske bandet som klarer noe lignende.

- Vi skal lage sirkus

4. september kommer a-ha til Trondheim og Lerkendal.

I et intervjumed Adresseavisen i sommer sa Magne Furholmen at han håper trønderne finner veien ut av sofaen og inn på konsert:

– Faen heller, dere må komme på konsert! Vi skal lage sirkus, få Lerkendal til å koke. Det blir mindre sminke og mindre pyro enn med Kiss, men det blir mye mer følelser. For nå er det slutt, a-ha kommer aldri mer tilbake.

Les hele intervjuet her!

Begeistret anmelderne: a-has konsert på Ullevål lørdag kveld bærer bud om at Lerkendal-konserten 4.september blir storveis.