- Dette er helt vilt! Utsolgt etter så kort tid. Det hadde vi ikke drømt. Vi tenkte ikke på muligheten på en ekstrakonsert, men med dette trykket måtte vi bare, sier Tore Johansen.

- Det er bare store stjerner og oss som gjør sånn som dette, istemmer Ivar Gafseth.

De to har planlagt 50-årsjubileet i lang tid, sammen med de andre originalmedlemmene i Difference. De syntes de hadde tenkt stort da de valge Olavshallen som arena, og la ut billettene på dagen ett år før konserten skal fnne sted – 11. februar – med håp om å selge ut i løpet av 365 dager.

Ekstrakonsert søndag 12. februar 2017

Så tok det under to dager før alt var utsolgt, og tankene om en ekstrakonsert ble luftet. Og nå er den i boks, dagen etter selve jubileumskonserten, søndag 12. februar.

Differences karriere startet med et brak tidlig i 1967, da de først vant det gjeve Trøndersk mesterskap i pop og så ga ut sin debutsingle «Tree Of Love», som mange fortsatt regner som tidenes trønderske poplåt.

Differences spilte sammen noen år på 60-tallet, kom sammen igjen for flere album på 70-tallet, og så hadde de tre kjernemedlemmene Johansen, Gafseth og Erling Mylius sin aller største kommersielle suksess på 90-tallet som The Travellin' Strawberries med «The Julekalender».

Alle gjesteartister stiller begge kvelder

Travellin' Strawberries er en egen post på jubileumskonserten, som også vil presentere et knippe gjesteartister som alle skal tolke låter med Difference eller Travellin' Strawberries. De fleste gjesteartistene er fortsatt hemmelige, men to navn er røpet. Stage Dolls og danske de nattergale som sto for originalversjonen av «The Julekalender».

- Alle gjesteartistene sa ja til å være over i byen slik at e også stiller på ekstrakonserten. dette blir stort. Æ glær mæ som en unge, slår Tore Johansen fast.