Astrid S med enda en singel

Natt til tirsdag slapp Astrid Smeplass en ny låt kalt «Closer». Knappe to måneder etter de forrige.

Saken oppdateres.

På Instagram kunne Astrid S nok en gang annonsere en ny låt. Forrige låt, «Emotion» ble gitt ut 12.oktober, og hadde et «Ice melting show» hvor man ventet på at isen skulle smelte.

Denne gang ble det litt enklere annonsering, med et bilde av henne selv med teksten:

«17.mars i år skrev jeg en sang kalt «Closer» med Oscar Görres, Ludvig Söder og James Alan i en kjeller i Stockholm. Og den er ute ved midnatt!»

I en pressemelding uttaler hun at hun i denne sangen viser en litt mer moden side av seg selv.

- Jeg er så glad for at «Closer» endelig er ute i verden! Jeg skrev den tilbake i mars med Oscar, Ludvig og James Alan. Jeg husker jeg hadde på jeg Alma-merch og spiste Tom & Jerry-kjeks. Jeg føler at denne sangen viser en annen side av meg, en litt mer moden side, og jeg både gleder meg og er litt nervøs for å slippe den.

LES MER OM ASTRID S I PORTRETTET: - Jeg husker videregåendetiden som veldig tung og ensom

Turné med Years and Years

Den siste uken har hun vært med på turné i Storbritannia med London-bandet Years and Years. De er blant annet kjent for sangene «King», «If You're Over Me» og «Eyes Shut». Tirsdag skal de spille i Brighton.

På lørdag hadde hun en pause fra Storbritannia, og dro hun tilbake til Oslo for å spille på Sondre Justads konsert på Sentrum Scene.

LES MER: - Astrid S kommer med mye spennende musikk

Da Astrid S ga ut singelen «Emotion» den 12. oktober kunne manager Halvor Marstrander fortelle at Astrid hadde masse musikk hun jobbet på.

- Astrid følte at hun var klar for å gi ut musikk igjen. Hun har jobbet beinhardt i studio den siste tiden og virkelig pushet seg selv musikalsk, sa Marstrander da.

På én måned har «Emotion» blitt spilt over ni millioner ganger på Spotify, og sett av over én million på Youtube.

Populær artist

To av sangene hennes har blitt lyttet til over 150 millioner ganger på musikktjenesten Spotify.

Ifølge Spotify ble musikken hennes spilt i 61 forskjellige land i 2017, og hun ble lyttet til i 15 millioner timer til sammen.

LES OGSÅ: Astrid S. blir spill-investor

På Instagram har hun over 470 000 følgere, hvor hun legger ut om hverdagslivet og artistlivet.

Tidligere i år ble Astrid S tildelt prisen «Årets Spellemann 2017», noe som skapte stor debatt. Ikke alle var overbevist om at hun var den riktige.

Adresseavisens kommentator skrev etter utdelingen at «Det mest overraskende med bestyrtelsen over at Astrid S ble «Årets Spellemann», er at noen ble overrasket over at hun vant.»

På forsiden nå