Julegave fra Motorpsycho

Motorpsychos julegave til unge fans er en gratis ekstrakonsert med fri aldersgrense 19. desember. Konsertene blir muligens også live-dvd.

Saken oppdateres.

Tirsdag ble Motorpsychos «Little Lucid Moments» kåret til årets beste norske plate av Adresseavisens musikkanmeldere. Om det er det som har gjort bandet ekstra gavmilde er ikke godt å vite, men nå arrangerer bandet – i samarbeid med FarK (Festival- og arrangementskontoret i Trondheim kommune) – en gratis ekstrakonsert tidlig på kvelden den 19. desember, noen timer før den «vanlige» konserten senere på kvelden.Gratis for unge og foreldreDet er imidlertid ikke anledning for hvem som helst over 18 år å ta turen på den tidlige konserten og forvente gratis inngang.

LES OGSÅ: - Beste plata vi har laget

Tilbudet om gratisbilletter gjelder kun for personer under 18 år, samt foreldre i følge med disse. Alle andre må ut med 250 kroner, noe som er samme pris som konserten senere på kvelden.

Ekstrakonserten starter kl. 18, og billettene må hentes på Kultursenteret ISAK.

Mulig live-dvd

Konsertene kan også bli en begivenhet som vil leve lenge – bandet skal nemlig også gjøre både film- og lydopptak av konserten, med tanke på en framtidig live-dvd og eventuelt cd.

Motorpsycho har gitt ut konsertopptak både på plate og film før, senest på årets dvd-godbit «Hair Cuts – Motorpsycho On Film», men aldri tidligere fra konserter i Trondheim.

 
På forsiden nå