Travel sommer for Hedda H

Ti år gamle Hedda H, som slapp debutalbumet «Kari Palari» i april, får en travel sommer – der hun blant annet skal varme opp for Tone Damli Aaberge.

Saken oppdateres.

Det skjer på SommerFillan på Hitra 23. juli, ifølge plateselskapet hennes, Klart Vi Kan Musikk.

Også på Verdalsmartnan 17.–20. juni, Martnan i Trondheim 25. juni, Steinkjerfestivalen 27. juni, Frostafestivalen 11. juli, Vanylvsfestivalen 18. juli og Frøyafestivalen 8. august blir den unge artisten – som egentlig heter Hedda Haugskott og er fra Levanger – å høre.

– På kort tid ble mesteparten av sommeren booket. Siden Hedda bare er ti år og fortsatt et barn, ønsker vi ikke å gå for hardt ut, og har valgt å konsentrere oss om konserter og festivaler i Trøndelag og nærområdet. Vi har allerede takket nei til jobber i Buskerud, Vestfold og Akershus på grunn av dette, og har også fokusert på festivaler med en familievennlig linje, sier Tommy A. Olsen i KVK Musikk.

Selv sier Hedda H til Trønder-Avisa.

– Jeg gleder meg til en hektisk sommer. Det er aller artigst å få reise rundt.

Det blir også flere vanlige konserter, og en del butikkopptredener for Hedda H, som også har vært eller snart vil være gjest i barneprogrammer på både radio og fjernsyn – og som har vært A-listet på NRK Trøndelag med tittellåten fra debutalbumet, «Kari Palari»Hedda H. har også egen MySpace -siden. Den kan du finne HER 
På forsiden nå