Trondheim Calling-bandene klare

Magnus Sinnes slår et slag for damene. Samtidig er han glad for å være med på aksjon gjenreising av rockebyen Trondheim.

Saken oppdateres.

Nå blir låten hans «Woo-moon» å høre på neste års samleplate «Trondheim Calling». Den oppstemte poplåten er en hyllest til kvinnen og det feminine. Og en av de beste damene Magnus Sinnes (28) kan tenke seg, er årets store gjestevokalstjerne, Linnea Dale (18).– Hun er i besittelse av kvaliteter som er helt utenom det vanlige. Jeg blir ekstremt imponert over henne, sier Magnus Sinnes.«Woo-moon» har fått vokal drahjelp av den tidligere Idol-deltakeren. Dale bidro også på trønderens sommersingel «Anything Goes (Everything's Alright)», akkurat som hun har gjort med stor suksess for drammensbandet Donkeyboy denne sommeren og høsten.Har det ikke traveltNå kan det være Trondheims tur å oppleve samme suksess, mener Magnus Sinnes.– Samleplaten er et flott initiativ av dem som står bak. Det kryr av talent i byen, så nå er det viktig at flest mulig drar i samme retning. Det er uansett en grunn til at Brasil stort sett vinner fotball-VM. Bergen og Oslo er større byer, så det er naturlig at det kommer flest spennende band derfra, mener han.Selv har Magnus Sinnes vært et hyppig navn på musikkinteressertes lepper de siste årene. Men han lar seg ikke stresse til en etterlengtet platedebut.– Sier de at jeg er treg, altså? Jeg har det ikke travelt. Ting tar tid når du gjør det aller meste selv. Jeg er ekstremt selvkritisk, og blir aldri fornøyd med det jeg lager. Magnus Sinnes' debut kommer når tiden er inne, sier han.Flere kunne blitt medI januar blir Sinnes og 20 andre trønderske artister samlet på en dobbelplate som forhåpentligvis skal vekke rockebyen Trondheim til liv igjen.

Her er lista over artistene som er plukket ut til plata, med link til bandenes MySpace-side:

Juryformann Thomas Ryjord sier han er overrasket over nivået.– Flere av de andre bidragene hadde fortjent en plass på plata. Det ble noen heftige diskusjoner underveis, og flere av oss måtte droppe personlige favoritter, sier Ryjord.«Trondheim Calling» slippes 23. januar.

 
 
        
            (Foto: VEGARD SMEVOLL)

  Foto: VEGARD SMEVOLL

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå