Grammy-vinner til Nidaros Blues

Loudon Wainwright III og Ida Jenshus dobbeltåpner Nidaros Blues Festival.

Saken oppdateres.Torsdag 28. april Kl. 19:30 er det duket for tidenes åpningskonsert for Nidaros Blues.Da spiller nemlig både den amerikanske Grammy-vinneren Loudon Wainwright III ( pappa'n til både Rufus Wainwright og Martha Wainwright) samme kveld som vår egen Ida Jenshus.- Han er en stor låtskriver og han har i årevis vært blant de ledende i USA innenfor sjangeren, skriver festivalledelsen i en pressemelding.

- Når vi vet hvor stort publikum Wainwright har på hjemmebane, og for så vidt i Europa også, så blir besøket på Nidaros nesten som en intimkonsert å regne. Det selges et begrenset antall billetter og kun sitteplasser. Vi håper og tror det kan bli en høytidsstund på åpningen av Nidaros Bluesfestival 2010.Ida avslutter kveldenEtter at Wainwright går av scenen er det Ida Jenshus som tar kvelden i mål.

- Ida Jenshus er en svært bestemt og selvbevisst dame. Dette kommer tydelig frem på mange måter, fra hvilke musikere hun omgir seg med, til hennes bevisste valg av retning innen countrymusikken hun bekjenner seg til: For å si det mildt, det er ikke det polerte Nashville som trekker, men heller den mørkere og møkkete Austin-varianten som appellerer. Der er hun kompromissløs.Nidaros Bluesfestival. 27. april - 1. mai 2011 - www.nidarosblues.no - Billetter i salg på Billettservice fra 1 desember.

 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå