Margaret er tilbake i manesjen

Det er mye Margaret Berger ikke kan fortelle nå, men hun er tilbake, og hun begynner med Bylarm.

Saken oppdateres.

For fem år siden hadde hun platekontrakt og bodde i Oslo, men da andrealbumet gikk ut av VG-lista etter to uker, gikk også plateselskapet Sony fra henne. Før det, var hun kjent som Idol-Margaret, trønderen som nesten kom helt til topps da programmet var nytt og spennende.

Nå bor hun i Trondheim, og hun er tilbake, har lyst til å komme tilbake, og mener at hun har musikken som skal bringe henne tilbake.

«In a box»

–Da «In a box» var på plass, så skjønte jeg at det var tid for å satse igjen. Jeg måtte ha en god låt, som jeg kunne ta med meg og vise frem til folk jeg ville jobbe med, sier Berger.

Det kom flere låter etter den første, og til høsten kommer hennes tredje album, men det er noe annerledes denne gangen.

–Før hang jeg mest med på alt, nå er det jeg som drar. Det er ingen som sier at jeg må gjøre noe nå, jeg har taket på meg selv, sier hun.

Samme gate

Selv om Berger har flyttet på seg, har musikken hennes holdt seg i samme gate som hun var i sist, elektronisk pop, men hun mener at den har blitt mørkere.

–Jeg er mer moden og trygg nå, bryr meg ikke like mye om hva andre sier.

–Denne gangen satser jeg spesielt på livedelen. Folk vet egentlig ikke at jeg er veldig glad i å spille live. Derfor er konsertene viktigst for meg på Bylarm, og i tillegg blir det mange spennende møter og mye styr, på en positiv måte, sier Berger.

Målrettet

Hun har jobbet målrettet en stund nå, og spilt konserter for venner og familie, for å bli god på scenen igjen.

–Vi har øvd som bare juling, det er ingen enkel måte å bli flink på, man må bare øve, sier hun. Og det planlegger hun å fortsette med. Ellers er ikke planene for våren helt klar, men hun vet likevel noe.

–Det er mye jeg ikke kan snakke om nå. Det kommer i hvert fall til å bli en del studioarbeid og en del konserter, jeg håper at våren og sommeren blir enda mer fullstappet, sier Berger.

Singelen «In a box» kommer ut 21. februar.

Les om de andre Midt-Norske Bylarm-artistene.

 
På forsiden nå