- Vi har lært så utrolig mye

Bylarm er over. Les reaksjonene fra Mary Me Young og de 12 andre midtnorske bandene.

Saken oppdateres.

Slik oppsummerer de midtnorske Bylarm-artistene helgens festival:

Mary Me Young:

– Vi er veldig takknemlig for at vi fikk være med på dette. Vi har lært så utrolig mye, det er jo på en måte vår første «turne». Vi må bruke tid på å fordøye dette, akkurat nå er vi veldig glade. Hva som kommer ut av det vil vise seg etter hvert.Ida Jenshus:

– Det var hektisk, litt sånn kos og kaos. Det var mange møter, kjente ansikter, mye musikk og inntrykk. Det er ikke godt å si hva jeg får ut av Bylarm ennå, ting skjer som regel ikke over natta.22:

– Det gikk skitbra, helt fantastisk. Vi har signert en internasjonal kontrakt som er veldig viktig, og noen sa at vi satte uoffisiell publikumsrekord på scene 2 i teltet. Det var meget, meget god stemning.The Lionheart Brothers:

– Det har vært utrolig stress og kjempekult, og vi har fått eksepsjonelt gode tilbakemeldinger. Det var masse folk, og vi har spilt noen veldig kule konserter. Hva vi har oppnådd rent businessmessig finner ut av innen noen dager.Ósk:

– Bylarm har gitt oss ny giv. Bandet er et ungt prosjekt, så det beste for oss er at vi fikk gjennomført det. Det var utrolig motiverende og gøy å møte folk som gjør det samme som oss.Departure:

– Vi har fått gjort akkurat det vi planla å gjøre. Vi er veldig fornøyd med konserten, og har knyttet mange spennende kontakter, så jeg er ganske sikker på at det kommer til å skje spennende ting for oss som et resultat av Bylarm. Og det var kjempeartig at det var så mange trønderske band.Your Headlights Are On:

– Vi er først og fremst veldig fornøyde med konsertene våre. Det har også vært litt stress, fordi at flere av oss spiller i andre band, så det har vært mye styr med taxier og lydsjekker. Vi håper at det dukker opp noe festivaloppdrag, vi har i hvert fall fått delt ut mange promo-CD-er.Kristine Marie Aasvang:

– Jeg var veldig spent og ganske nervøs før konserten, men det gikk veldig bra. Jeg har fått masse god respons, og vist meg frem foran et nytt publikum. Det er en kjempeprivilegium å få spille på et slikt arrangement.Dina Misund:

– Helga har vært utrolig artig. Av konsertene mine likte jeg den på Herr Nilsen best, det passet meg mye bedre å spille på et intimt sted enn i teltet. Ellers var det noen møter om booking og management, og mange gode kurs og seminarer.Like Rats From A Sinking Ship:

– Det har vært kjempebra. Mye å gjøre hele tiden og mange gode konserter. Jeg kan ikke gå helt i detaljer ennå, men vi har vært med på noen veldig produktive møter, og det er noen kontraktsforslag på bordet. Så det blir mange nye spennende samarbeid framover.Margaret Berger:

– Bandet og jeg kjører opp til Trondheim med en god magefølelse. Jeg har spilt for helt sykt mye folk, som jeg ellers ikke ville ha nådd, både viktige bransjefolk og vanlige folk. Det har vært kjempegøy.Stian Westerhus:

– Bylarm har vært bra. Masse folk og flott respons i den norske pressen, men også litt fra utenlandsk presse. Alt i alt har det vært en veldig fin helg.Chili Vanilla:

– Vi har fått noen festivaljobber og tilbud om gratis studiotid, så det har gått veldig bra. Det er gøy å være med på Bylarm, det var mange hippe mennesker som skulle vise seg frem, mange kjente og veldig mange man ikke kjenner. 
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå