Latinfestivalen i dag

Kræsjkurs i tango og verdens yngste tango-orkester er noe av det du kan oppleve i kveld.

Saken oppdateres.

Latinfestivalens første dag er i sin helhet viet tango - med en helaftens tangokveld. Tangueros del Norte (bildet), bestående av musikere i alderen 11-17 år, sparker i gang kvelden med en times konsert. Gruppa kom nylig tilbake fra en tur til Buenos Aires, tangoens hjemland, der de både framførte og studerte den fyrige musikkstilen.

Ellers medvirker JuniorSolistene under ledelse av Sigmund Tvete Vik, Erlend Skeis Kvintett, Andreas og Julie Rokseth og Trondheims egen bandoneon-mester, Kåre Simonsen. Den Argentinske duoen Carlos Quilici (bandoneon) og Javier Fioramonti (gitar) avslutter kvelden med smektende rytmer.

For de som har lyst til å lære seg å danse tango, arrangeres det nybegynnerkurs - et såkalt kræsjkurs - i forkant av kveldens konserter. Instruktører fra Trondheim Tangoklubb leder kurset som er inkludert i inngangsbilletten.

Aktuell: Nybegynnerkurs i tango kl. 18.30, etterfulgt av Milonga - tangoaften kl. 19.30. Sted: Royal Garden, Bankettsalen. Pris: 130/80 (student-medlemmer tangoklubben).

 
På forsiden nå